Att tänka på inför besöket

Besöket hos tandläkaren/tandhygienisten är något som de flesta gör regelbundet. Trots det kan många känna en viss oro inför besöket. För att du som patient ska få en så bra upplevelse som möjligt har vi här samlat några saker som kan vara bra att tänka på.

Innan du besöker oss
Berätta för oss om du känner obehag så gör vi allt för att ditt besök ska bli så behagligt som möjligt. Glöm inte att vi är till för dig och vi vill att du ska uppleva besöket positivt.

Vi ser gärna att du betalar med kort och vi tillämpar betalning efter varje besök.

Skriv gärna ner frågor du har innan besöket så att du inte glömmer bort något viktigt du vill ta upp.

Bra att ta med
Om du tar mediciner, ta med din medicinlista. Är du allergisk mot något, är det viktigt att du talar om det. Tänk på att andra patienter kan vara allergiska, undvik starka dofter och lämna husdjur hemma.

Om du har bettskena eller liknande ska du ta med den vid varje besök, dels för att tandläkaren vill kontrollera att den fungerar och dels för att den kan behöva anpassas efter ny behandling.

Vi ser gärna att du beställer kopior på journal och röntgen från din tidigare tandläkare och tar med dem vid första besöket.

Andra bra tips
Är det ditt första besök på mottagningen, be om en vägbeskrivning. 

Kom i god tid. Du slipper stressa och kan få en stund att varva ner.

Om du vet att du ska få bedövning, kan det vara bra att du äter före besöket. När en tand tas bort ska du undvika att äta och dricka två timmar efteråt.

Vi vill informera om att de patienter som regelbundet kommer för årliga kontroller har förtur till akuta tider, övriga tar vi emot i mån av tid.

 

Här finns vi

Tandläkare Göran Herbring
Torggatan 13
613 30 Oxelösund

Kontakta oss

Tel: 0155-316 60
Box 46 | 613 21 Oxelösund
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vi är certifierade

sigill praktikertjanst   sigill addera
sigill privattandlakarna   sigill tandlakarforbundet