Receptionen

I receptionen möter du Anna, Eva eller Pernilla som svarar på dina frågor angående tidbokningar och betalningar.

Tandläkaren

Tandläkaren har det övergripande ansvaret för patienterna. Göran har lång erfarenhet av all typ av tandvård, implantatbehandling och estetisk tandvård i form av kronor, broar, proteser m.m. Vi jobbar givetvis med estetisk tandvård även vid kompositlagningar. Kliniken har ett stort nätverk och goda kontakter med specialister på de flesta områden.

Tandhygienisten

En legitimerad tandhygienist arbetar med att bevara tänder och tandkött friskt.  Eva utför kontroll av tandköttsinflammationer och tandfästen, samt ger information och råd om hur du bäst kan sköta din tandvård. Hos tandhygienisten tar du bort tandsten och missfärgningar, får tänderna polerade och vid behov fluorbehandlade.

Tandsköterskorna

All personal hos oss är har hög kompetens och lång erfarenhet inom tandvården. Vi arbetar delegerat vilket innebär att tandsköterskorna är delaktiga i patientarbetet och utför viss del av behandlingarna. Det kan vara röntgenbildstagning, komfortbehandlingar, viss del av lagningar, provisorier vid kron-och broterapi eller bedövning. Det är Eva, Pernilla eller Anna som du får träffa då.

Anna är för tillfället föräldraledig.

 De utför även tandblekning.

Här finns vi

Tandläkare Göran Herbring
Torggatan 13
613 30 Oxelösund

Kontakta oss

Tel: 0155-316 60
Box 46 | 613 21 Oxelösund
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vi är certifierade

sigill praktikertjanst   sigill addera
sigill privattandlakarna   sigill tandlakarforbundet