Skip to main content

Välkommen till oss

@tandläkareherbring

Vårt tandläkarteam

Tandläkaren

Göran Herbring

Tandläkaren har det övergripande ansvaret för patienterna. Göran har lång erfarenhet av all typ av tandvård, implantatbehandling och estetisk tandvård i form av kronor, broar, proteser m.m. Han jobbar givetvis med estetisk tandvård även vid kompositlagningar.

Tandhygienisten

Eva

En legitimerad tandhygienist arbetar med att bevara tänder och tandkött friskt. Eva utför kontroll av tandköttsinflammationer och tandfästen, samt ger information och råd om hur du bäst kan sköta din tandvård. Hos tandhygienisten tar du bort tandsten och missfärgningar, får tänderna polerade och vid behov fluorbehandlade.

Tandsköterskorna

Eva, Pernilla & Anna

Vi arbetar delegerat vilket innebär att tandsköterskorna är delaktiga i patientarbetet och utför viss del av behandlingarna. Det kan vara röntgenbildstagning, komfortbehandlingar, viss del av lagningar, provisorier vid kron-och broterapi eller bedövning. Det är Eva, Pernilla eller Anna som du får träffa då.

Besöksadress

Torggatan 13
613 30 Oxelösund

Postadress

Box 46
613 21 Oxelösund

Emailadress

tandlakareherbring@ptj.se

Öppettider

Måndag
08:00-17:00
Lunch 12:30-13:30

Tisdag-onsdag
08:00-15:00
Lunch 12:30-13:30

Torsdag
13:00-16:30
17:00-19:00

Fredag
08:30-13:00

Bli patient hos oss

Många vill bli våra patienter, så pass många att vi nu fått göra en kölista.

Efter sommaren 2019 kommer vi dessutom att bli en personal färre på kliniken. Detta innebär att det för tillfället är väntetid för nya patienter som vill komma till oss.

Tandläkare Göran Herbring

- om mottagningen

Tandläkare Herbring har funnits som allmäntandläkare här i Oxelösund sedan 1990. Hos oss möter du en trevlig och tillmötesgående personal i ljusa och modernt utrustade lokaler.

Vi erbjuder modern tandvård som syftar till att, i samarbete med dig, bevara eller skapa ett långsiktigt friskt leende och en god munhälsa. Vårt team arbetar kontinuerligt med vidareutbildningar och uppföljning av vårt arbete. Allt för att ge dig som patient den bästa omvårdnaden och behandlingen.

Hos oss kan du göra såväl förebyggande behandlingar, som till exempel borttagande av tandsten, puts och karieskontroll som lagningar, kronor, broar och avtagbara proteser. Vi utför även tandblekningar.

Som patient hos oss ska du alltid känna dig trygg. Innan vi påbörjar behandlingen diskuterar vi olika behandlingsalternativ och kostnader för dessa.

Du får alltid en skriftlig kostnadsberäkning.